Wonen in Calla Rijnsburg

Waarom wonen in Calla?

Wonen in een ruim appartement omringd door luxe faciliteiten? Appartementencomplex Calla heeft veel faciliteiten, o.a. een kapsalon, zwembad en een fitnessruimte. Bent u benieuwd wat u nog meer kunt beleven in Calla? Lees dan gerust verder!

Redenen verhuizing

De belangrijkste reden van de huidige bewoners om naar Calla te verhuizen is de goede ligging: het centrum, strand, bos en Leiden zijn vlakbij. Naast de ligging zijn de faciliteiten, de woonplek met leeftijdsgenoten en de activiteiten ook redenen voor verhuizing.

Dagjes weg

Er zijn zowel binnen als buiten activiteiten te doen in het complex. Bij de activiteiten buiten het complex kunt u denken aan een rondvaart, fietstocht of een museumbezoek. Deze activiteiten doet u met de andere bewoners van Calla en wordt een paar keer per jaar georganiseerd. Zie bijvoorbeeld de blog ‘Bewoners Calla samen erop uit’ voor foto’s van een dagje weg.

Wat is er te doen in Calla?

De activiteiten die de bewoners binnen het complex kunnen doen zijn: poolen, klaverjassen, crea-middag en het koffie drinken. Het meedoen met de activiteiten is natuurlijk niet verplicht, maar als u zin heeft kunt u altijd naar De Binnentuin of De Kookstudio lopen. In De Binnentuin en De Kookstudio vinden de hiervoor genoemde activiteiten plaats.

Sociale gemeenschap

In het appartementencomplex wonen allemaal leeftijdsgenoten. U kunt in het servicecomplex komen wonen wanneer u 50 jaar of ouder bent. Veel bewoners vinden het wonen in een complex met een sociale gemeenschap erg fijn. De bewoners vinden het daarom ook leuk om mee te doen met de activiteiten die hiervoor genoemd zijn.

ontdek calla

Wilt u meer weten over Calla? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met De Raad Makelaars: 071 – 405 15 00 of stuur een email via het contactformulier.

Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie over wooncomplex Calla? Wij sturen graag een brochure op!

Neem direct contact op voor meer informatie: