Wonen in Calla

Luxe huurappartementen

In Calla zijn er luxe 2-, 3-, of 4-kamerappartementen te huur. De appartementen variëren van ca. 60m2 tot ca. 120m2. De appartementen zijn volledig gasloos, voorzien van vloerverwarming en koeling en rolstoelvriendelijk. Door te wonen in Calla bent u voorbereid op de toekomst en van alle gemakken voorzien.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Extra voorzieningen in uw woning

In Calla leeft u in luxe en comfort. Dit ziet u terug in de extra faciliteiten binnen én buiten uw woning. Zo ervaart u in uw woning de luxe en het gemak van een prachtige keuken en badkamer. Via uw tablet kunt u alle ramen en lichten bedienen. Klik hier om alle voorzieningen in uw woning te bekijken.

Faciliteiten in Calla

In Calla zijn er diverse luxe faciliteiten te vinden. Wat dacht u van de Wellness met zwembad, sauna en fitnessruimte? Of de De Binnentuin met kapsalon, beautysalon en pedicure? Met een biljarttafel, televisieruimte, kookstudio en creatieve handvaardigheid is er ook ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Bekijk hier het overzicht van faciliteiten in Calla.

Zwembad Facilteiten Calla Rijnsburg | Wellness | Calla Rijnsburg

Omgeving van Calla

Calla is gelegen in het dorp Rijnsburg, tussen Leiden en Katwijk in. Vanaf Calla bent u op loopafstand van de supermarkt en het winkelcentrum van Rijnsburg. Op enkele minuten lopen vindt u de bushalte. Vanaf daar bent u zo in het centrum van Leiden of Den Haag. Het strand van Katwijk is slechts 10 minuten fietsen. Meer over de omgeving van Calla.

Calla Rijnsburg | Wonen in Calla