Zorg en welzijn

Service en thuiszorg in Calla

In Calla kunt u naar wens gebruikmaken van de verschillende service- en zorgmogelijkheden. U kunt uw dokter op bezoek laten komen in de daarvoor bestemde spreekkamers. Verder is er thuiszorg, hulp bij het aanschaffen van verpleegartikelen en een boodschappenservice.

ZORG

Vegro Verpleegartikelen

Vegro is leverancier van producten en diensten omtrent hulpmiddelen voor gezondheid, zorg en welzijn. Wij bieden hulpmiddelen voor in en om het huis waarmee de levenskwaliteit verhoogd wordt. Al onze mede- werkers worden gedreven door het motto ‘zieke mensen kunnen niet wachten’.

Voor de bewoners van Calla bieden wij de mogelijkheid voor het inzetten van de woonconsulent. Onze woon- consulent komt bij u thuis om u deskundig advies te geven over de mogelijkheden van diensten en producten die het woongemak vergroten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot persoonlijk advies van onze medewerkers in onze winkel te Katwijk. Wij nodigen u graag uit in de winkel voor een kopje koffie.

Speciale Calla aanbieding:

ZORG

marente Lidmaatschap

U bent van harte welkom als lid van Marente. Ruim 22.500 mensen in de Duin- en Bollenstreek zijn al lid, bent u de volgende? Onze leden vormen een divers gezelschap: Van actieve vijftigplussers en mensen die graag samen op pad gaan tot mantelzorgers, vrijwilligers en mensen die zelf zorg nodig hebben. De kern van het lidmaatschap is u te inspireren en activeren om samen leuke dingen te doen en zelfstandig thuis te blijven wonen.

Voordelen van het lidmaatschap

ZORG

marente Thuiszorg

In Calla is het heerlijk wonen, en wij kunnen ons voorstellen dat u hier zo lang mogelijk wilt blijven wonen. Ook op oudere leeftijd. Het is goed te weten dat u bij Marente terecht kunt als u in de toekomst thuiszorg nodig heeft.

Bij Marente wordt thuiszorg geboden vanuit kleine, wijkgerichte teams. De wijkteams bestaan uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden, wij bieden dan ook alle vormen van verpleging en verzorging. Samen met u en uw mantelzorger(s) zorgt het wijkteam ervoor dat u zo goed mogelijk wordt ondersteund in het dagelijkse leven. Thuiszorg wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

ZORG

Zorg op maat via Meerzorg

Meerzorg is de particuliere tak van Marente en laat u langer genieten van het comfort en veiligheid van uw eigen huis. U doet wat u kunt, en wij springen bij waar u dat nodig acht. Afgestemd op uw persoonlijke wensen koopt u zelf uw zorg in. Als kleinschalige en persoonlijke organisatie zijn wij heel flexibel. Wij begrijpen dat het vertrouwen en de rust belangrijk zijn. U krijgt daarom zoveel mogelijk dezelfde zorgverlener en een vast contactpersoon voor de planning. Zorg blijft nu eenmaal mensenwerk.

Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen:

Wilt u meer weten over een van deze diensten?
Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze verpleegkundig consulent.

SERVICE

PMC Katwijk-rijnsburg

PMC Katwijk-Rijnsburg is een fysiotherapie praktijk met vestigingen in Katwijk en Rijnsburg. De praktijk in Rijnsburg is in hetzelfde pand gevestigd als huisartsenpraktijk Nieuw Rapenburg (Katwijkerweg 8) in het centrum van Rijnsburg met voldoende parkeergelegenheid.

PMC biedt een totaal pakket van fysiotherapie aan met o.a. als specialisaties manuele therapie, geriatrie, oedeemtherapie en podologie. Ook beschikt de praktijk over een moderne trainingsruimte waarin onder begeleiding kan worden gesport. Indien men niet naar de praktijk aan de Katwijkerweg kan komen, kunnen de fysiotherapeuten de behandeling ook aan huis komen doen.

SERVICE

supermarkt Hoogvliet

Boodschappen doen bij Hoogvliet in Rijnsburg is meer dan de moeite waard. Naast lage prijzen bieden wij u een uitgebreid assortiment, vriendelijke medewerkers en een warm welkom voor u en uw (klein) kinderen. Kortom, winkelgemak met dagelijks verse producten en altijd de hoogste kwaliteit.

Doet u liever boodschappen vanuit uw luie stoel? Bestel dan uw boodschappen op hoogvliet.com of via onze handige app. Wij verzamelen vervolgens de bood- schappen voor u en u hoeft ze alleen nog maar even op te halen in de winkel. En later dit jaar maken we het u nog gemakkelijker, want dan komen we de boodschappen bij u thuisbezorgen! U winkelt bij Hoogvliet altijd prettig en overzichtelijk, voor de allerlaagste prijs in de regio. Tot ziens op hoog- vliet.com of in de winkel!