Logeerkamers

Logeren in Calla

Heeft u gasten die van ver komen? Of familieleden die een tijdje willen blijven? Calla heeft verblijven voor korte en langere periode. Vanaf een dag of week tot maximaal een half jaar. Zowel de logeerkamers als de Short Stay woningen zijn van alle gemakken voorzien. Neem contact op met De Raad Woonmakelaars over de beschikbaarheid.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem direct contact op!

Logeerkamers

Voor visite die graag wilt blijven logeren, kunt u één van de twee logeerkamers in Calla reserveren. Beide logeerkamers hebben een tweepersoonsbed, badkamer, kast en televisie. De logeerkamers zijn bedoeld voor korte bezoeken en zijn per nacht te reserveren (uitsluitend te reserveren door bewoners van Calla). Ideaal voor als uw kinderen en/of andere familieleden willen blijven logeren. Reserveren? Neem contact op met De Raad Woonmakelaars.
Overnachten in Calla | Servicecomplex voor senioren

Short Stay woningen

In Calla zijn vier verschillende Short Stay woningen gelegen. De woningen zijn speciaal bedoeld voor een verhuur vanaf een maand tot een half jaar. Deze gelijkvloerse appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, bed, badkamer, televisie, bank en balkon. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem contact op met De Raad Woonmakelaars.

Short Stay woning in Rijnsburg | Logeren in Calla | Leven in Luxe