Bewoners Calla samen erop uit in het Groene Hart

Vandaag op het programma van Calla: een rondvaart door het Groene Hart! De bewoners varen met Rederij van Hulst langs molens, polders en prachtige landschappen.

Uitstapjes Calla

Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd waar bewoners aan kunnen deelnemen. Zo is er al eens een bezoek gebracht aan o.a. de Keukenhof en de Bloemenveiling. Naast de uitstapjes buiten de deur is er binnen Calla ook genoeg te doen. Als u het leuk vindt kunt u deelnemen aan een kaartspel, biljart, creatief bezig zijn en nog veel meer. Niets is verplicht.

Ontmoet een bewoner!

Wist u dat u in gesprek kunt gaan met een van de bewoners van Calla? Niemand kan u tenslotte beter vertellen hoe het is om te wonen in Calla, dan mensen die er zelf wonen! U kunt via het formulier op de contactpagina aangeven dat u in gesprek wilt gaan. Onze medewerkers gaan voor u aan de slag en plannen zo snel mogelijk een gesprek in. U krijgt vanzelf bericht om een afspraak te maken. Klik op de knop om naar het contactformulier te gaan:

Meer informatie over Calla

Wilt u iemand spreken over Wonen in Calla? Neem telefonisch contact op: 071 – 405 15 00.

Huiskamer appartement seniorenwoning Calla Rijnsburg | Wonen in Calla

Vraag een rondleiding aan

Wilt u zelf eens ervaren hoe het leven in Calla eruit ziet? Kom dan langs voor een bezichtiging en ontdek de faciliteiten!