Exclusief in Calla

Ontdek de faciliteiten

Calla kent een aantal unieke faciliteiten die door alle bewoners gebruikt mogen worden. Zo is er op de begane grond de Wellness gelegen met zwembad, fitness, sauna en Turks stoombad. Daarnaast is er op de eerste verdieping De Binnentuin met koffiecorner, kapsalon, schoonheidssalon en wasserette. Ook is er De Kookstudio met biljart, huisbioscoop en zonneterras.

Mogen wij u rondleiden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Wellness

Voorzien van een zwembad, Finse sauna, Turks stoombad en fitnessruimte komt u in de Wellness van Calla heerlijk tot uw rust. Het zwembad is voorzien van een tegenstroominstallatie die u zelf aan kunt zetten. Het zwembad is elke dinsdagochtend gesloten in verband met het onderhoud.

Zwembad Facilteiten Calla Rijnsburg | Wellness | Calla Rijnsburg

De Kookstudio

De Kookstudio is een ideale plek om een verjaardag of een ander feestje te vieren. Door de ruimte vooraf te reserveren weet u zeker dat u er met al uw vrienden en familie terecht kan. Ook wordt De Kookstudio regelmatig door bewoners gebruikt om gezamenlijk te koken en te lunchen of dineren. De Kookstudio is dan ook uitsluitend te reserveren door bewoners van Calla.

De Binnentuin

De Binnentuin is ontmoetingsruimte waar allerlei faciliteiten te vinden zijn. Naast een kapster, pedicure, beautysalon, wasserette en koffiecorner zijn er in De Binnentuin ook postboxen, openbare toiletgroepen en spreekkamers aanwezig. Ook kunt u hier met eventuele vragen terecht bij de receptiebalie.

Pedicure

Bij Bien Beauty in de De Binnentuin kunt u terecht voor alle soorten pedicurebehandelingen. Denk aan medische behandelingen (diabetisch en reumatisch), nagels lakken, deelbehandelingen: likdoorn en eelt verwijderen, kloven en ingegroeide teennagels. Naar de Facebookpagina van Bien Beauty.

Dit is een voorbeeld van de pedicure in Calla Rijnsburg

Beautysalon

In De Binnentuin vindt u ook beautysalon Star Beauty gevestigd. Hier kunt u terecht voor pure ontspanning, huidverzorgende en huidverbeterende facials en ontspannen lichaamsbehandelingen. Bekijk de website van Star Beauty.

Calla Rijnsburg | Seniorencomplex | Leven in luxe

Kapsalon

In De Binnentuin van Calla is kapsalon Hair by Roelien gevestigd. Hier kunt u terecht voor voor alle soorten behandelingen: knippen, kleuren, föhnen en permanenten. Klik hier om naar de website van kapster Roelien te gaan.

Zonneterras

Het Zonneterras is een riante buitenruimte waar u kunt genieten van het mooie zomerweer. Het terras is bij uitstek geschikt om te barbecueën.

Buitentuin Faciliteiten | Calla Rijnsburg

Biljart

Vlak achter de huisbioscoop staat de biljarttafel. Hier spelen de bewoners regelmatig een potje biljart tegen elkaar. Doet u ook gezellig mee?

Huisbioscoop

In De Kookstudio kunt u de huisbioscoop vinden. Bij uitstek geschikt om alleen of met medebewoners te genieten van een goede film, sportwedstrijden en belangrijke momenten.

Huisbioscoop | Faciliteiten | Calla Rijnsburg