Leven in luxe en comfort

Extra's appartementen Calla

De luxe huurappartementen in Calla zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u de beschikking over een moderne badkamer en keuken. Vanaf de bank kunt u de verlichting en gordijnen bedienen. Ook is er gedacht aan uw veiligheid. Dankzij de beveiligingsinstallatie ziet u altijd wie er voor de deur staat. Extra fijn is de warmtepompinstallatie die voor een perfect klimaat zorgt; ongeacht hoe warm of koud het is buiten het gebouw.

Meer informatie? Vraag het onze medewerkers!

Badkamer & keuken

De badkamer is afgewerkt met taupekleurig tegelwerk, een wastafel, douchewand, toilet, draingoot, thermostaatkraan en een douche. Het toilet kan op de door u gewenste hoogte worden gesteld. Ook zijn alle appartementen uitgerust met mooie open keukens. De luxe keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en combimagnetron.

Veilig wonen

Ook is er aan uw veiligheid gedacht. Vanaf uw smartphone of tablet kunt u namelijk de beelden van de videocamera buiten bekijken. Zo kunt u altijd zien wie er buiten voor de deur staat. U kunt de deur met één druk op de knop openen. Bij het openen van de deur gaat de buitenverlichting automatisch aan.

Calla | Rijnsburg | Slim wonen | Elektrische voordeur met nachtbeveiliging

Calla applicatie voor uw tablet

Speciaal voor de bewoners van Calla is er een applicatie ontwikkeld. De app is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de grote duidelijke knoppen, kleuren en letters. Via een QR-code wordt de applicatie op uw mobiele telefoon of tablet gezet.

Domotica | Slim Wonen in Calla Rijnsburg | Seniorenwoning Calla in Rijnsburg

Domotica

De moderne woningen in Calla zijn gebouwd op de toekomst. Zo kunt u via een tablet alle lampen en gordijnen met een druk op de knop bedienen.

Calla Rijnsburg | Wonen in Calla

Verwarming en koeling

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is voorzien van vloerverwarming die is aangesloten op een collectieve warmtepompinstallatie. Naast verwarming biedt deze installatie ook verkoeling. In de woningen van Calla is geen gas aanwezig.

Calla Rijnsburg | Wonen in Calla

Parkeergarage

Onder Calla is een ruime parkeergarage gelegen die te gebruiken is door alle huurders van het wooncomplex. De parkeergarage is toegankelijk via een kentekenherkenningssysteem. Bij elke woning van Calla is er een berging gesitueerd in de parkeergarage. Verder zijn er ook garageboxen te huur met elektrische deur.

Calla Rijnsburg | De Raad Makelaars