Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

Veilingmeesterhof 28 | Woningtype B3

Dit van daglicht vervulde appartement heeft een woonoppervlakte van 96 m2 en heeft een balkon op het zuidwesten. Het appartement is rolstoelvriendelijk en uitgevoerd met een uitgebreid Domotica systeem waarmee u in de woning de lichten, gordijnen (optioneel) met een app op uw telefoon of tablet kunt bedienen. Liever gewoon knoppen op de muur? Die zijn uiteraard ook aangebracht. Ook aan uw veiligheid is gedacht, zo is er in de woning een paniek-knop die optioneel kan worden doorgemeld. Het gebouw is bovendien voorzien van camerabeveiliging op elke verdieping.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex en beschikt over 2 slaapkamers en een ensuite kamer die mogelijk ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarmings- en koelingssysteem dat werkt op warmtepompinstallatie. Er is dus geen gas in de woning. In de servicekosten zit een voorschot van het warme water en de verwarming inbegrepen.

De woning beschikt over een luxe witte keuken met een donker composiet werkblad en is voorzien van een koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en combi-oven. Ook de badkamer is compleet. Deze is modern afgewerkt met tegelwerk in witte en warme taupe-tinten. De badkamer beschikt over een luxe wastafelmeubel, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en tweede toilet. Dit toilet kan desgewenst op de door u gewenste hoogte worden gesteld. Tevens is de woning voorzien van een kluis voor het bewaren van uw persoonlijke bezittingen.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!