Short-Stay appartementen in Rijnsburg

Calla in Rijnsburg heeft naast luxe huurappartementen ook Short-Stay appartementen te huur. De Short-Stay appartementen zijn van alle gemakken voorzien en direct beschikbaar. Als huurder van een Short-Stay appartement kunt u bovendien gebruikmaken van de faciliteiten die Calla te bieden heeft.

Short-Stay appartement te huur

De Short-Stay appartementen zijn beschikbaar voor mensen die tijdelijk een woning nodig hebben of graag willen proefwonen in Calla. De Short-Stay appartementen zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Bij mooi weer kunt u in de achtertuin genieten van de zon. De appartementen zijn te huur vanaf een maand tot maximaal een half jaar.

Faciliteiten Calla

Binnen Calla zijn er diverse luxe faciliteiten te vinden. Als huurder van een Short-Stay woning kunt u naar wens gebruikmaken van het zwembad, de fitnessruimte en de Finse sauna. Verder is er een kapsalon, een pedicure en een schoonheidsspecialiste aanwezig.

Locatie Calla Rijnsburg

Calla is gelegen in bloemendorp Rijnsburg. In Rijnsburg is er een winkelcentrum aanwezig waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Op 10 minuten rijden bevindt zich het centrum van Leiden. Wilt u lekker uitwaaien? Met de auto bent u zo op het strand van Katwijk of Noordwijk.

Contact

Meer weten over de Short-Stay appartementen van Calla? Bekijk dan alle specificaties op de pagina Short-Stay appartementen of neem contact op via: 071 – 405 1500.

Short-Stay Appartement in Rijnsburg | Wonen in Calla

Proefwonen in Calla

Wilt u zelf eens ervaren hoe het leven in Calla voelt? U bent van harte welkom om te komen proefwonen in een Short-Stay appartement. Neem contact met ons op voor meer informatie.