Wonen in Calla, Rijnsburg

Samenwerking met Marente

Appartementencomplex Calla is onlangs een samenwerking aangegaan met Marente. Deze samenwerking is tot stand gekomen om de bewoners van Calla te voorzien in zorg en welzijn. Marente heeft drie manieren om u nu en in de toekomst van dienst te zijn. Wat de drie redenen zijn, leest u in de volgende alinea’s.

Lidmaatschap

Marente heeft een lidmaatschap opgericht met als doel om u te inspireren en te activeren om samen leuke dingen te doen en zelfstandig thuis te blijven wonen. Voor €24.95 per jaar kunt u lid worden van Marente. Wanneer u lid bent, krijgt u toegang tot verschillende activiteiten, kortingen en voordelen. Voorbeelden hiervan zijn: het opvangen van de audicien of opticien in één van de ontmoetingskamers van Calla, of de rode knop gebruiken bij een spoedgeval. U kunt het volledige aanbod bekijken in het ledenmagazine Thuis. Dit magazine krijgt u als lid drie keer per jaar.

Thuiszorg

Veel mensen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wanneer u thuiszorg nodig heeft kunt u bij Marente terecht. Marente biedt u alle vormen van verpleging en verzorging. Samen met u en uw mantelzorger(s) zorgt het wijkteam ervoor dat u zo goed mogelijk wordt ondersteund in het dagelijks leven.

Meerzorg

Naast de thuiszorg van Marente, heeft u ook de mogelijkheid om zelf hulp of zorg in te kopen. Het inkopen van zorg kan bij Meerzorg, de particuliere tak van Marente. Voorbeelden van Meerzorg kunnen zijn; huishoudelijke hulp of extra begeleiding bij bijvoorbeeld het meedoen van activiteiten binnen appartementencomplex Calla. 

Contact met Marente

ontdek calla

Wilt u meer weten over Calla of heeft u een vraag over dit bericht? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met De Raad Makelaars: 071 – 405 15 00 of stuur een email via het contactformulier.

Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie over wooncomplex Calla? Wij sturen graag een brochure op!

Neem direct contact op voor meer informatie: