‘Het is echt onbezorgd leven in luxe’

Mevrouw Spoor opende in december de krant en zag het artikel over wonen in Calla. “In dit appartementencomplex wil ik wonen”, zei mevrouw Spoor. Op dat moment woonde zij nog in een appartement in Oegstgeest. “Hier kon ik helaas niet blijven wonen, omdat de winkels te ver weg waren”. Ze belde De Raad Makelaars en binnen een korte tijd hebben zij haar huis verkocht. Nu was het aftellen om naar Calla te verhuizen. “Ik was blij toen het eindelijk 1 mei was en dat ik kon gaan verhuizen naar mijn nieuwe appartement in Rijnsburg”.

Financieel aantrekkelijk
“Inmiddels ben ik helemaal gewend aan mijn nieuwe appartement. Ik woon hier heel mooi en alles is netjes afgewerkt. Ik heb rondom grote ramen, dus er is veel licht in mijn woonkamer. En op mijn ruime balkon kan ik heerlijk genieten van de zon. Ook is het fijn dat de supermarkt om de hoek zit. Ook vertelt mevrouw Spoor dat ze overwaarde op haar eigen woning had. Deze overwaarde kon ze investeren in de vorm van hypotheek. Hierdoor ontvangt zij een gegarandeerd rendement van 5% in de vorm van een korting op de huurprijs. “Wonen in Calla is financieel dus erg goed te doen voor mij. Ik kan zelfstandig blijven wonen, maar als ik hulp nodig heb, kan ik die hier ook krijgen”.

Luxe faciliteiten
De faciliteiten in Calla spreken mevrouw Spoor ook aan. “De applicatie op mijn tablet is handig. Ik kan zelfs mijn gordijnen automatisch openen en sluiten. Ook zie ik via een scherm wie er voor mijn deur staat. Ik voel me dan ook erg veilig hier. Het is echt onbezorgd leven in luxe”.

Activiteiten met medebewoners
Mevrouw Spoor heeft al veel contact met haar medebewoners. “Ik ga zelfs af en toe een kopje koffie drinken met mijn buurvrouw”. Vroeger speelde mevrouw Spoor veel spelletjes met haar gezin, zoals Klaverjassen. “Het is erg leuk dat ik dit nu met medebewoners kan doen. Ook heb ik al meegedaan met een kookworkshop.

Meer weten over Wonen In Calla? Ga terug naar de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.