"Een kapsalon in Calla is precies wat ik zocht"

Begin januari is kapsalon ‘Hair By Roelien’ in Calla geopend. Kapster Roelien van der Gugten is de eigenaresse van deze prachtige kapsalon. Roelien zit inmiddels 18 jaar in het kappersvak. Ze heeft altijd met veel plezier bij een kapsalon gewerkt, maar wilde graag een eigen kapsalon openen. “Toen ik hoorde dat er in Calla een nieuwe kapster gezocht werd, dacht ik: dit is mijn moment.”

Knippen en kleuren in Calla

“Een kapsalon in Calla is precies wat ik zocht. In deze korte tijd dat ik er werkzaam ben, heb ik al verschillende bewoners in mijn salon geknipt en/of geverfd. Ook komen er klanten vanuit Katwijk en Rijnsburg in mijn salon. Ik merk dat bewoners graag even langskomen voor een praatje. Dit vind ik alleen maar fijn en gezellig.”

Een warme en huiselijke sfeer

“Calla omschrijf ik als een appartementencomplex waar een warme en huiselijke sfeer hangt. Niks moet hier, maar alles mag. Ik vind het leuk om te zien dat bewoners hier gezamenlijk activiteiten organiseren.”

1 team, 1 taak

Kapster Roelien heeft elk jaar 4 trainingen gevolgd en is dus helemaal op de hoogte van alle nieuwe haartechnieken. “Deze technieken zal ik dan ook zeker gaan toepassen bij mijn klanten in Calla. Ook wil ik  met de schoonheidsspecialiste en pedicure in Calla gaan samenwerken. 1 team, 1 taak zullen we maar zeggen.”

Openingstijden 'Hair By Roelien'

  • Maandag: 09:00 – 14:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 – 14:00 uur
  • Donderdag: 17:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 14:00 uur

Meer weten over Calla? Neem direct contact met ons op!

Vraag een rondleiding aan

Wilt u zelf eens ervaren hoe het leven in Calla eruit ziet? Kom dan langs voor een bezichtiging en ontdek de faciliteiten!

Meer berichten van bewoners Calla