‘Bewoners genieten van alle Wellness faciliteiten onder één dak’

Begin juni opende Sabrina Star haar schoonheidssalon ‘Star Beauty’ in Calla. “Ik droomde er al lang van om een eigen salon te openen, maar dan wil ik wel wat unieks, vertelde Sabrina Star. Nu mijn kinderen naar school gaan, vond ik het een goed moment om voor mezelf te beginnen. Ik ging in de omgeving informeren naar de mogelijkheden en al snel hoorde ik van de faciliteiten in nieuwbouwproject De Bloem”.

Uniek appartmentencomplex

Binnen een korte tijd had ik een gesprek met De Raad. In dit gesprek kwam ter sprake dat
in het appartementencomplex Calla een Wellness Center gecreëerd zou worden. “Hier werd ik erg enthousiast van. Ik vind het bijzonder dat er in Calla zoveel faciliteiten als een zwembad, sauna, fitness, kapsalon en schoonheidssalon aanwezig zijn. De bewoners kunnen op deze manier genieten van alle wellness faciliteiten onder één dak. In dit unieke appartementencomplex zou ik graag mijn eigen schoonheidssalon willen openen, dacht ik”.

Workshops in Calla

Inmiddels heeft Sabrina de eerste behandelingen in Calla gegeven en veel positieve reacties in ontvangst mogen nemen. “Vooral de Bindweefselmassage is erg geliefd onder mijn klanten”. Sabrina heeft ruim 20 jaar ervaring in haar vak en heeft hiervoor bij verschillende schoonheidssalons gewerkt. Daarnaast heeft ze diverse trainingen en cursussen gevolgd voor Bindweefselmassage, Wenkbrauwstyling en Visagie. “In de toekomst hoop ik nog meer klanten blij te kunnen maken. Ook wil ik op korte termijn workshops voor bewoners van Calla en omgeving geven”.

De Binnentuin

De schoonheidssalon bevind zich in ‘De Binnentuin’ op de eerste verdieping. De Binnentuin biedt de mogelijkheid om samen met medebewoners te zijn. Naast een kapster, wasserette, koffiecorner en receptiebalie zijn er in De Binnentuin ook postboxen en spreekkamers aanwezig.

Meer weten over Calla? Neem direct contact met ons op!

Calla Rijnsburg | Seniorencomplex | Leven in luxe

Vraag een rondleiding aan

Wilt u zelf eens ervaren hoe het leven in Calla eruit ziet? Kom dan langs voor een bezichtiging en ontdek de faciliteiten!

Meer berichten van bewoners Calla