Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 446 | Woningtype TC7

Dit bijzonder luxe appartement heeft maar liefst een woonoppervlakte van 102 m² en een riant dakterras op het noordwesten. Bij binnenkomst in het appartement maakt u direct kennis met de prettige indeling van de woning. Via de gang heeft u toegang tot 2 ruime kamers die gebruikt kunnen worden als slaapkamers. De badkamer is geheel compleet. Deze is modern afgewerkt met tegelwerk in witte en warme taupe-tinten. De badkamer beschikt over een wastafel, inloopdouche met thermostaatkraan, elektrische design radiator en tweede toilet. Dit toilet kan desgewenst op de door u gewenste hoogte worden gesteld.

De goed bemeten woonruimte met open keuken is ook te bereiken vanuit de gang. In de woonkamer vallen de grote raampartijen en de lichtinval direct op. De woning beschikt over een witte keuken met een donker composiet werkblad en is voorzien van een koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en combi-oven. De wanden in de woning zijn afgewerkt met glasvliesbehang en sauswerk. De vloer is voorzien van een houtlook laminaat vloer. Via de woonkamer is het balkon die op het Oosten is gesitueerd te bereiken. Daarnaast beschikt deze woning over een uniek dakterras van maar liefst 45 m². Hier is het heerlijk vertoeven. U heeft er genoeg ruimte voor een terrasset en het inrichten van een loungehoek. Daar kunt u niet alleen genieten van de zon in de middag en de avond, maar ook van het weidse uitzicht over de omgeving.

Het appartement is rolstoelvriendelijk en uitgevoerd met een uitgebreid Domotica systeem waarmee u in de woning de lichten, gordijnen (optioneel) en zonwering met een app op uw telefoon of tablet kunt bedienen. Liever gewoon knoppen op de muur? Die zijn uiteraard ook aangebracht. Ook aan uw veiligheid is gedacht, zo is er in de woning een paniek-knop die optioneel kan worden doorgemeld. Het gebouw is bovendien voorzien van camerabeveiliging op elke verdieping. De woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarmings- en koelingssysteem dat werkt op warmtepompinstallatie. Er is dus geen gas in de woning. In de servicekosten zit een voorschot van het warme water en de verwarming inbegrepen. De woning is gerealiseerd met duurzame materialen en voor het project is een groen certificaat afgegeven.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Scroll naar top