Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 446 | Woningtype TC7

Leven in luxe en comfort, dat is wonen in Calla. Als onderdeel van woonwijk De Bloem in Rijnsburg biedt appartementencomplex Calla met haar luxe full-service woningen een uniek concept! Wilt u comfortabel wonen met diverse faciliteiten op locatie? Dan vindt u in Calla alles waar u naar op zoek bent!

Dit bijzondere luxe 3-kamer appartement heeft maar liefst een woonoppervlakte van 102 m2 en een riant dakterras op het Noord-Westen.  Bij binnenkomst in het appartement maakt u direct kennis met de prettige indeling van de woning. Via de gang heeft u toegang tot twee ruime kamers die gebruikt kunnen worden als slaapkamer. De badkamer is geheel compleet. Een luxe, sfeervolle ruimte afgewerkt met tegelwerk in warme taupe-en wit tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel, spiegel inclusief verlichting, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche, elektrische handdoekradiator en (tweede) toilet. Het toilet in de badkamer kan desgewenst op de door u gewenste hoogte worden gesteld.

De goed bemeten woonruimte met open keuken is ook te bereiken vanuit de gang. In de woonkamer vallen de grote raampartijen en de lichtinval direct op. De woning is uitgevoerd met een luxe keuken met een composiet werkblad en voorzien van koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron.

De wanden in de woning zijn afgewerkt met glasvliesbehang en sauswerk. De vloer is voorzien van een houtlook laminaat vloer. Via de woonkamer is het balkon die op het Oosten is gesitueerd te bereiken. Daarnaast beschikt het appartement ook nog over een uniek dakterras van maar liefst 45 m2. U heeft hier genoeg ruimte voor een terrasset en het inrichten van een loungehoek. U kunt er niet alleen genieten van de zon in de middag en de avond, maar ook van het weidse uitzicht over de omgeving.

Tevens is de woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarming- en koelingssysteem wat werkt op een warmtepompinstallatie en is daarmee dus volledig gasloos! De woning is gerealiseerd met duurzame materialen en voor het project is een groen certificaat afgegeven.

Bijzonderheden:

  • Verhuur aan huurders met een minimale leeftijd van 50+;
  • De woning is gestoffeerd;
  • Toegang tot diverse (bijzondere) faciliteiten;
  • Huisdieren zijn beperkt toegestaan.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!