Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 432 | Woningtype TC2s

Dit appartement, De Klok 432, heeft een woonoppervlakte van ca. 80m² en is uitgevoerd als 2-kamerappartement met nog een onbenoemde ruimte. Deze ruimte is ideaal als hobbykamer of kantoor. In de woonkamer treft u een open keuken met een composiet werkblad, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. Vanuit de woonkamer heeft u door de grote raampartijen goed uitzicht op uw balkon en de omgeving. Het balkon is gelegen op het noordoosten. Ook de badkamer is volledig afgewerkt. Een luxe, sfeervolle ruimte met wastafel, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en (tweede) toilet.

De woning is op de vloer voorzien van een licht eiken PVC vloer. De wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang. De stoffering (vloer en wandafwerking) is reeds nieuw aangebracht door de verhuurder en is bij de huurprijs inbegrepen. De stoffering eenmalig afkopen behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met ons makelaarskantoor voor meer informatie.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Scroll naar top