Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 432 | Woningtype TC2s

Leven in luxe en comfort, dat is wonen in Calla. Als onderdeel van woonwijk De Bloem in Rijnsburg biedt appartementencomplex Calla met haar luxe full-service woningen een uniek concept! Wilt u comfortabel wonen met diverse faciliteiten op locatie? Dan vindt u in Calla alles waar u naar op zoek bent!

Dit 3-kamer appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 80 m2. De woning is uitgevoerd met een luxe keuken met een composiet werkblad en voorzien van koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. Ook de badkamer is compleet. Een luxe, sfeervolle ruimte afgewerkt met tegelwerk in warme taupe-en wit tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel, spiegel inclusief verlichting, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche, elektrische handdoekradiator en (tweede) toilet. Het toilet in de badkamer kan desgewenst op de door u gewenste hoogte worden gesteld.

De slaapkamer is aan de woonkamer gelegen. De slaapkamer kan afgescheiden worden van de woonkamer door sfeervolle ensuite deuren. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een tweede kamer. In deze ruimte heeft u toegang tot de wasruimte waar ook een kluis aanwezig is. Het balkon is te bereiken vanuit de woonkamer en is georiënteerd op het noordoosten.

De woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarming- en koelingssysteem wat werkt op een warmtepompinstallatie en is dus volledig gasloos! De woning is gerealiseerd met duurzame materialen en voor het project is een groen certificaat afgegeven.

Het appartement is gedeeltelijk voorzien van stoffering zoals een pvc-vloer met plinten en is geheel behangen met glad glasvlies behang. De kosten van de stoffering zijn meegenomen in de huurprijs.

Bijzonderheden:

  • Verhuur aan huurders met een minimale leeftijd van 50+;
  • De woning is inclusief stoffering (meegenomen in de huurprijs);
  • Toegang tot diverse (bijzondere) faciliteiten;
  • Huisdieren zijn beperkt toegestaan.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!