Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 427 | Woningtype TC4

Dit appartement, De Klok 427, heeft een woonoppervlakte van ca. 84m² en is uitgevoerd als 3-kamerappartement. In de woonkamer treft u een ruime en luxe open keuken. Deze keuken heeft een composiet werkblad en is voorzien van een koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. Vanuit de woonkamer stapt u zo op uw balkon. Dit zonnige balkon is gelegen op het zuidoosten. Ook in de badkamer ervaart u de luxe. De badkamer is afgewerkt met taupe kleurige tegels, een wastafel, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en (tweede) toilet. Ook is het fijn dat u in dit appartement geen vloer meer hoeft te leggen of de wanden hoeft te behangen. 

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!