Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 424 | Woningtype A1

Het appartement, De Klok 424, heeft een woonoppervlakte van ca. 76m² en is uitgevoerd als 2-kamerappartement met nog een onbenoemde ruimte; ideaal als hobbykamer of kantoor. Het appartement wordt deels gestoffeerd opgeleverd en is voorzien van een lichteiken pvc-vloer en afgewerkt met witte plinten. De wanden zijn voorzien van glasvliesbehang en zijn afgewerkt in een lichte kleur. Het appartement heeft verder een luxe keuken; een composiet werkblad, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. Ook de badkamer is compleet met een afgewerkt tegelwerk in warme taupe-tinten, een wastafel, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en (tweede) toilet. Geniet van de buitenlucht op uw eigen balkon.

** LET OP **
De huurprijs van de woning is exclusief de prijs voor de stoffering. Als huurder heeft u de optie om de stoffering in één keer af te kopen of de huurprijs per maand wordt verhoogd. Voor de voorwaarden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!