Nieuw in Calla: Pedicure Bien Beauty

2019 belooft een mooi jaar te worden voor pedicure Fabienne Glasbergen. Zij heeft namelijk begin dit jaar haar eigen pedicuresalon in servicecomplex Calla in Rijnsburg geopend. Fabienne heeft inmiddels al twee jaar ervaring als eigenaresse van een schoonheids- en pedicuresalon. Om haar klantenkring voor (medisch)pedicure verder uit te breiden, nam ze het besluit om een extra salon te openen.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

In 2012 behaalde Fabienne Glasbergen haar diploma als schoonheidsspecialiste. Met haar diploma op zak, wilde ze graag nog meer kennis opdoen en zich specialiseren als Pedicure. “Ik ben begonnen met mijn pedicure-opleiding in 2013. Na een jaar deze studie te hebben gevolgd, heb ik met succes mijn basisopleiding pedicure behaald. Daarna ben ik in een schoonheidssalon gaan werken. Hier kreeg ik het aanbod om de opleiding voor medisch pedicure te gaan volgen, welke ik in 2015 heb afgerond.”

Pedicure aan huis

“In maart 2016 werd mijn droom werkelijkheid: ik opende mijn eigen salon in Wassenaar. In 2018 kocht ik samen met mijn partner een huis in Noordwijk. Toen heb ik besloten om vanuit huis mijn praktijkruimte te starten. Ook werk ik ambulant in Wassenaar, Noordwijk en Voorschoten. Dat betekent dat ik bij mensen aan huis kom die slecht ter been zijn of om welke reden dan ook niet in staat zijn om naar de salon te komen.”

Vanaf 2019 in Calla

“Eind 2018 werd mij gevraagd of ik (medisch)pedicure behandelingen in Calla wilde geven. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, omdat ik dan ook nog op een andere werkplek mijn behandelingen kan uitvoeren. Zo kan ik nog meer doorgroeien en mijn werkomgeving uitbreiden. Ik ben erg enthousiast over het servicecomplex Calla, want hoe fijn is het dat bewoners hier samen activiteiten kunnen ondernemen en alles onder één dak hebben.”

De Binnentuin

De pedicuresalon bevindt zich op de eerste verdieping in ‘De Binnentuin’ van Calla. Bij Bien Beauty Pedicure kunt u terecht voor verschillende pedicurebehandelingen, zoals medische behandelingen (diabetisch en reumatisch), nagels lakken, likdoorn en eelt verwijderen en het behandelen van kloven en ingegroeide teennagels. “Ik zal ervoor zorgen dat niet alleen de bewoners, maar ook de voeten de aandacht krijgen die ze verdienen!”

De Binnentuin

Wilt u graag een afspraak maken bij Bien Beauty Pedicure? Neem dan telefonisch contact op: 06-31931883 of mail naar: salonbienbeauty@gmail.com.

Dit is een voorbeeld van de pedicure in Calla Rijnsburg

Vraag een rondleiding aan

Wilt u zelf eens ervaren hoe het leven in Calla eruit ziet? Kom dan langs voor een bezichtiging en ontdek de faciliteiten!

Meer weten over Calla? Neem direct contact met ons op!

Meer berichten over Calla