wonen in calla

Luxe appartementen voor senioren

Leven in luxe | Calla Rijnsburg

In Calla variëren de appartementen van ca. 60m2 tot 120m2 en zijn uitgevoerd als 2-, 3-, of 4-kamerappartementen. De luxe appartementen zijn rolstoelvriendelijk, volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming en koeling. Door te wonen in Calla bent u voorbereid op de toekomst en van alle gemakken voorzien.

“Ik woon hier heel mooi en alles is netjes afgewerkt. Ik heb veel grote ramen, dus er is veel licht in mijn woonkamer. En op mijn ruime balkon kan ik heerlijk genieten van de zon Mevrouw Spoor, bewoonster Calla Rijnsburg

Zoekt u meer informatie over de appartementen van Calla?
Bekijk de prijslijst, plattegronden of neem contact op met onze medewerkers!

Badkamer & keuken

Leven in luxe | Calla Rijnsburg

De badkamer is afgewerkt met taupekleurig tegelwerk, een wastafel, douchewand, toilet, draingoot, thermostaatkraan en een douche. Het toilet kan op de door u gewenste hoogte worden gesteld. Ook zijn alle appartementen uitgerust met mooie open keukens. De luxe keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en combimagnetron.

Domotica

Leven in luxe | Calla Rijnsburg​

De moderne woningen in Calla zijn gebouwd op de toekomst. Zo kunt u via een tablet alle lampen en gordijnen met een druk op de knop bedienen. Wilt u meer weten over Domotica oftewel Slim Wonen? Klik dan op onderstaande link.