wellness

Wellness

Leven in luxe | Calla Rijnsburg

Op de begane grond van Calla is een Wellness en fitnessstudio gelegen. De wellnessruimte bestaat uit een luxe afgewerkt zwembad, sauna en Turks stoombad.

“Ik hou van sporten en bewegen. De mogelijkheid om te kunnen zwemmen in de Wellness en te sporten in de fitnessruimte  spreken mij daarom enorm aan”. Meneer van der Spijk, Bewoner Calla Rijnsburg

Heeft u een vraag over de Wellness?
Onze medewerkers zitten voor u klaar!

Zwembad

Leven in luxe | Calla Rijnsburg

In het zwembad kunt u baantjes trekken of oefeningen doen. Ook is een tegenstroom installatie ingebouwd. Met behulp van een knop in het zwembad kunt u deze tegenstroom zelf aanzetten. Op deze manier kunt u ook tegen de stroming in baantjes trekken. Na het zwemmen even tot rust komen? Dat kan op de heerlijke ligstoelen in het zwembad of op het buitenterras. Het zwembad is elke dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur gesloten voor onderhoud.

Fitnessruimte

leven in luxe | Calla rijnsburg

In de fitnessruimte zijn verschillende fitnessapparaten aanwezig. Zo kunt u wandelen op de loopband, fietsen op de hometrainer of spieroefeningen uitvoeren. Vanuit de fitnessruimte kijkt u uit op het zwembad.

Sauna & Turks stoombad

leven in luxe | Calla rijnsburg

Op de begane grond kunt u ook gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad. De sauna is gevuld met warme maar droge lucht. Het Turks stoombad is vochtig en heeft een lagere temperatuur. Zowel de sauna als het Turks stoombad stimuleren de ademhaling en de bloedsomloop.