Slim wonen

Slim wonen - domotica

leven in luxe | Calla rijnsburg

In de appartementen in Calla kan met behulp van een app op uw smartphone of tablet al uw apparatuur worden bediend. Hierbij moet u denken aan de lichten, gordijnen, zonwering en deurcommunicatie. Wilt u geen gebruikmaken van deze app? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon de wandschakelaars gebruiken.

Heeft u een vraag over Slim Wonen?
Onze medewerkers zitten voor u klaar!

Verlichting

leven in luxe | Calla rijnsburg

In de appartementen is gebruikgemaakt van dimmers en bewegingsschakelaars. Hierdoor worden alle lampen tegelijkertijd of per kamer ingeschakeld. De lampen kunt u zowel met de app als via de centrale wandschakelaar bedienen. Met één druk op de knop kunt u ook weer alle lichten uitschakelen. Door het gebruik van led-lampen zijn meerdere lichtkleuren en een gevarieerde lichtintensiteit mogelijk.

Gordijnen & zonwering

leven in luxe | Calla rijnsburg

De gordijnen en de zonwering kunnen zowel met de app als via de schakelaar worden bediend. Ook is er een windsnelheidsmeter ingebouwd. Hierdoor gaat de zonwering automatisch omhoog en wordt deze vergrendeld bij harde wind.

verwarming & koeling

leven in luxe | Calla rijnsburg

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. Bijvoorbeeld als u ’s morgens uit bed stapt of ’s avonds als u thuiskomt. De woning is voorzien van vloerverwarming die is aangesloten op een collectieve warmtepompinstallatie. Naast verwarming biedt deze installatie ook de mogelijkheid om de woning te koelen. In de moderne woningen van Calla is geen gas aanwezig.

Deurcommunicatie

leven in luxe | Calla rijnsburg

Ook is er aan uw veiligheid gedacht. Vanaf uw smartphone of tablet kunt u namelijk de beelden van de videocamera buiten bekijken. Opslag van deze beelden is ook altijd mogelijk. Ook kunt u op een display aan de wand, op uw smartphone of op uw tablet zien wie er buiten voor de deur staat. U kunt de deur met één druk op de knop openen. Bij het openen van de deur gaat de buitenverlichting automatisch aan.

domotica Applicatie

leven in luxe | Calla rijnsburg

Speciaal voor de huurders van de luxe full-service appartementen is er een applicatie ontwikkeld. De app is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de grote duidelijke knoppen, kleuren en letters. Via een QR-code wordt de applicatie op uw mobiele telefoon of smartphone gezet.