nieuws

Dag van de Bouw 2019

15 juni 2019 | Video: Zien24

Zaterdag 15 juni vond het landelijke evenement ‘Dag van de Bouw’ in nieuwbouwproject De Bloem plaats. Tijdens dit evenement stonden plandelen Calla en Bougainville centraal. Bekijk de video voor een impressie van het evenement.

Bekijk Calla bij Businessclass op RTL7

12 juni 2019 | Video: Businessclass (RTL7)

Afgelopen zondag was servicecomplex Calla te zien op televisie. In het programma Businessclass op RTL7 (van Harry Mens) nam Suze Mens de kijker mee door ons prachtige wooncomplex. Heeft u het item gemist of wilt deze gewoon nog even terugzien? Klik dan HIER om de video te bekijken.
wonen-in-servicecomplex-calla-rijnsburg-de-raad-makelaars

Binnenkijken bij mevrouw Fluitsma in haar service-appartement in Rijnsburg

9 mei 2019 | Tekst & foto: Woonz.nl

Vandaag zijn we op bezoek bij mevrouw Fluitsma (71, bijna 72 jaar). Mevrouw Fluitsma woont in Calla. Een nieuw servicecomplex in het Zuid-Hollandse Rijnsburg speciaal gericht op mensen van 50 jaar en ouder. Het complex bevindt zich dichtbij Leiden en de kust. Lees verder.
bewoner-calla-rijnsburg-seniorenwoning-te-huur

Wonen in Calla: ‘Alles onder één dak, geweldige service!’

9 mei 2019 | Tekst: Linda van den Berg | Foto: De Raad Makelaars

Freek en Alida Pater hebben nét hun nieuwe huurappartement in Calla betrokken. Alhoewel ze nog niet helemaal gesetteld zijn, voelen ze zich al erg thuis in dit nieuwe gedeelte van De Bloem in Rijnsburg. “De service en de faciliteiten zijn geweldig. Je kunt hier sporten, zwemmen, genieten van de sauna, noem maar op. We maken er met veel plezier gebruik van.” Lees verder.
Testimonial Familie Pater | Wonen in Calla

Wonen in Calla Rijnsburg

Video: Zien 24

Bent u al voorbereid op de toekomst? Calla in Rijnsburg is hét moderne servicecomplex voor de vitale 55-plusser. Bezoek Calla elke woensdag van 15:30 – 17:00 en elke 1ste zaterdag van de maand van 10:00 – 12:00 uur.

Niets moet, alles mag

8 maart 2019 | Tekst: De Raad Makelaars | Foto: Arjan de Zwart

In Calla kunt u zelfstandig in uw appartement wonen en genieten van alle luxe en comfort. Naast alle luxe in het appartement, kunt u ook van verschillende unieke faciliteiten in Calla gebruikmaken. Dit kunt u alleen doen, maar natuurlijk ook samen met uw medebewoners… Lees verder.

'Ik zal ervoor zorgen dat de bewoners de aandacht krijgen die ze verdienen'

4 februari 2019 | Tekst: De Raad Makelaars | Foto: Arjan de Zwart

2019 belooft een mooi jaar te worden voor pedicure Fabienne Glasbergen. Zij heeft namelijk begin dit jaar haar eigen pedicuresalon in servicecomplex Calla in Rijnsburg geopend. Fabienne heeft inmiddels al twee jaar ervaring als eigenaresse van een schoonheids- en pedicuresalon. Om haar klantenkring voor (medisch)pedicure verder uit te breiden, nam ze het besluit om… Lees verder.

Dit is een voorbeeld van de pedicure in Calla Rijnsburg

'Ik vind het leuk om te zien dat bewoners hier gezamenlijk activiteiten organiseren'

18 januari 2018 | Tekst: De Raad Makelaars | Foto: Onbekend

Begin januari is kapsalon ‘Hair By Roelien’ in Calla geopend. Kapster Roelien van der Gugten is de eigenaresse van deze prachtige kapsalon. Roelien zit inmiddels 18 jaar in het kappersvak. Ze heeft altijd met veel plezier bij een kapsalon gewerkt, maar wilde graag een eigen kapsalon openen. “Toen ik hoorde dat er in Calla een nieuwe kapster gezocht werd, dacht ik… Lees verder.

‘Bewoners genieten van alle Wellness faciliteiten onder één dak’

20 september 2018 | Tekst: De Raad Makelaars | Foto: Arjan de Zwart

Begin juni opende Sabrina Star haar schoonheidssalon ‘Star Beauty’ in Calla. “Ik droomde er al lang van om een eigen salon te openen, maar dan wil ik wel wat unieks, vertelde Sabrina Star. Nu mijn kinderen naar school gaan, vond ik het een goed moment om voor mezelf te beginnen. Ik ging in de omgeving informeren naar de mogelijkheden en al snel hoorde ik van de… Lees verder.

Calla Rijnsburg | Seniorencomplex | Leven in luxe

'In Calla is genoeg gelegenheid om samen te zijn'

8 augustus 2018 | Tekst & Foto: De Raad Makelaars

Begin februari kwam de heer van Van der Spijk als één van de eerste personen in Calla wonen. Het oude huis van de heer Van der Spijk was te groot. Hij wilde graag kleiner wonen, maar wel in Rijnsburg blijven. “Ik dacht: nu ik nog gezond ben, kan ik zelf kiezen waar ik wil gaan wonen. Als ik straks zelf niet meer in staat ben om beslissingen te nemen, moet ik misschien… Lees verder.

'Het voelt als lopen in een kasteel'

 De Raad Makelaars | juli 2018

Servicecomplex Calla in Rijnsburg is uitgerust met een uniek systeem om het gebouw te koelen. Dankzij massakoeling, ook wel thermische massa genoemd, voelen vloeren kouder aan. In tegenstelling tot airco-installaties wordt deze wijze van koelen als zeer prettig ervaren. Dankzij massakoeling blijft het binnenklimaat altijd comfortabel. Zelfs als het buiten ruim 30 graden is!

Welkom in Calla

Video: Arjan de Zwart | Plein 10

Servicecomplex Calla bestaat uit 98 full-service huurappartementen voor senioren welke in de vrije sector worden aangeboden. Calla is voorzien van een kookstudio, binnentuin, logeerkamers en een Wellness voorzien van zwembad, fitness en sauna. Kortom, alles om zorgeloos ouder te worden!
'Het is echt onbezorgd leven in luxe'

16 juli 2018 | Tekst & Foto: De Raad Makelaars

Mevrouw Spoor opende in december de krant en zag het artikel over wonen in Calla. “In dit appartementencomplex wil ik wonen”, zei mevrouw Spoor. Op dat moment woonde zij nog in een appartement in Oegstgeest. “Hier kon ik helaas niet blijven wonen omdat de winkels te ver weg waren”. Ze belde… Lees verder.

Calla-seniorenwoning-bewoners-rijnsburg-leiden-oegstgeest
Genieten en opeten

3 april 2018 | Tekst: May-Lisa de Laat | Foto: Arjan de Zwart

Eind januari verhuisden Jaap en Cobie Ouwehand van de voormalige dienstwoning aan de Rijnmond in Katwijk naar hun toekomstbestendige appartement in plandeel Calla. 
“Ik ben zo lang een haring geweest, nu wil ik wel een uitje”, grapt hij over de stap om naar Rijnsburg te verhuizen… Lees verder.

Wilt u de sfeer van Calla zelf eens ervaren?