nieuws

Wonen in Calla Rijnsburg

Video: Zien 24

Bent u al voorbereid op de toekomst? Calla in Rijnsburg is hét moderne servicecomplex voor de vitale 55-plusser. Bezoek elke woensdag en zaterdag het Open Huis voor een rondleiding.

‘Bewoners genieten van alle Wellness faciliteiten onder één dak’

20 september 2018 | Tekst: De Raad Makelaars | Foto: Arjan de Zwart

Begin juni opende Sabrina Star haar schoonheidssalon ‘Star Beauty’ in Calla. “Ik droomde er al lang van om een eigen salon te openen, maar dan wil ik wel wat unieks, vertelde Sabrina Star. Nu mijn kinderen naar school gaan, vond ik het een goed moment om voor mezelf te beginnen. Ik ging in de omgeving informeren naar de mogelijkheden en al snel hoorde ik van de… Lees verder.

'In Calla is genoeg gelegenheid om samen te zijn'

8 augustus 2018 | Tekst & Foto: De Raad Makelaars

Begin februari kwam de heer van Van der Spijk als één van de eerste personen in Calla wonen. Het oude huis van de heer Van der Spijk was te groot. Hij wilde graag kleiner wonen, maar wel in Rijnsburg blijven. “Ik dacht: nu ik nog gezond ben, kan ik zelf kiezen waar ik wil gaan wonen. Als ik straks zelf niet meer in staat ben om beslissingen te nemen, moet ik misschien… Lees verder.

'Het voelt als lopen in een kasteel'

 De Raad Makelaars | juli 2018

Servicecomplex Calla in Rijnsburg is uitgerust met een uniek systeem om het gebouw te koelen. Dankzij massakoeling, ook wel thermische massa genoemd, voelen vloeren kouder aan. In tegenstelling tot airco-installaties wordt deze wijze van koelen als zeer prettig ervaren. Dankzij massakoeling blijft het binnenklimaat altijd comfortabel. Zelfs als het buiten ruim 30 graden is!

Welkom in Calla

Video: Arjan de Zwart | Plein 10

Servicecomplex Calla bestaat uit 98 full-service huurappartementen voor senioren welke in de vrije sector worden aangeboden. Calla is voorzien van een kookstudio, binnentuin, logeerkamers en een Wellness voorzien van zwembad, fitness en sauna. Kortom, alles om zorgeloos ouder te worden!
'Het is echt onbezorgd leven in luxe'

16 juli 2018 | Tekst & Foto: De Raad Makelaars

Mevrouw Spoor opende in december de krant en zag het artikel over wonen in Calla. “In dit appartementencomplex wil ik wonen”, zei mevrouw Spoor. Op dat moment woonde zij nog in een appartement in Oegstgeest. “Hier kon ik helaas niet blijven wonen omdat de winkels te ver weg waren”. Ze belde… Lees verder.

Calla-seniorenwoning-bewoners-rijnsburg-leiden-oegstgeest
Genieten en opeten

3 april 2018 | Tekst: May-Lisa de Laat | Foto: Arjan de Zwart

Eind januari verhuisden Jaap en Cobie Ouwehand van de voormalige dienstwoning aan de Rijnmond in Katwijk naar hun toekomstbestendige appartement in plandeel Calla. 
“Ik ben zo lang een haring geweest, nu wil ik wel een uitje”, grapt hij over de stap om naar Rijnsburg te verhuizen… Lees verder.

Wilt u de sfeer van Calla zelf eens ervaren?