Nieuwe kapster in Calla

Begin januari is kapsalon ‘Hair By Roelien’ in Calla geopend. Kapster Roelien van der Gugten is de eigenaresse van deze prachtige kapsalon. Roelien zit inmiddels 18 jaar in het kappersvak. Ze heeft altijd met veel plezier bij een kapsalon gewerkt, maar wilde graag een eigen kapsalon openen. “Toen ik hoorde dat er in Calla een nieuwe kapster gezocht werd, dacht ik: dit is mijn moment.”

“Een kapsalon in Calla is precies wat ik zocht. In deze korte tijd dat ik er werkzaam ben, heb ik al verschillende bewoners in mijn salon geknipt en/of geverfd. Ook komen er klanten vanuit Katwijk en Rijnsburg in mijn salon. Ik merk dat bewoners graag even langskomen voor een praatje. Dit vind ik alleen maar fijn en gezellig.”

“Calla omschrijf ik als een appartementencomplex waar een warme en huiselijke sfeer hangt. Niks moet hier, maar alles mag. Ik vind het leuk om te zien dat bewoners hier gezamenlijk activiteiten organiseren.”

Kapster Roelien heeft elk jaar 4 trainingen gevolgd en is dus helemaal op de hoogte van alle nieuwe haartechnieken. “Deze technieken zal ik dan ook zeker gaan toepassen bij mijn klanten in Calla. Ook wil ik  met de schoonheidsspecialiste en pedicure in Calla gaan samenwerken. 1 team, 1 taak zullen we maar zeggen.”

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan op www.hairbyroelien.nl of bel naar 06-14363366.

De openingstijden van kapsalon Hair By Roelien zijn:

  • Maandag: 09:00 – 14:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 – 14:00 uur
  • Donderdag: 17:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 14:00 uur