Niets moet, alles mag

 

In Calla kunt u zelfstandig in uw appartement wonen en genieten van alle luxe en comfort. Naast alle luxe in het appartement, kunt u ook van verschillende unieke faciliteiten in Calla gebruikmaken. Dit kunt u alleen doen, maar natuurlijk ook samen met uw medebewoners.

Op de tweede verdieping is De Kookstudio gelegen. Hier kunt u alleen of samen koken en dineren. In De Kookstudio is, naast een riant kookeiland, een huisbioscoop en een biljarttafel aanwezig. Met mooi weer kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op het terras. Wilt u uw verjaardag of een ander feestje vieren? Als bewoner van Calla kunt u De Kookstudio kosteloos reserveren.

Het leuke aan De Kookstudio is de diversiteit aan activiteiten die er wekelijks plaatsvinden. Bewoners kunnen vrijblijvend aan een activiteit deelnemen. Elke maandagochtend komen een aantal bewoners bij elkaar om een fanatiek potje te biljarten. Klaverjassen vindt op dinsdag plaats. Naast het leggen van een kaartje wordt er uiteraard ook een kopje koffie en een gezellig praatje gemaakt. Op donderdagmiddag komen veel vrouwelijke bewoners bij elkaar om hun creativiteit te delen. Of u nu wilt tekenen, verven of breien, het maakt niet uit: niets moet, alles mag.

De Binnentuin is gelegen op de eerste verdieping. De Binnentuin is het ontmoetingsplein voor de bewoners. Hier kunt u heerlijk de krant lezen, een kopje koffie drinken of een spelletje spelen. Toe aan een verwenmomentje? Maak dan een afspraak bij de kapster, pedicure of schoonheidsspecialiste.

Op de begane grond van Calla bevindt zich een Wellness met zwembad, sauna, Turks Stoombad en fitness. Van deze faciliteiten kunt u dagelijks gebruikmaken. Heeft u uw kleinkinderen op bezoek? Beleef dan samen met uw kleinzoon en/of –dochter plezier in het riante zwembad.

Klik hier om terug te gaan naar de website van Calla.