Wonen in Calla: wonen zoals ú wilt!

De Klok 411 | Woningtype A1

Dit appartement, De Klok 411, heeft een woonoppervlakte van ca. 76m² en is uitgevoerd als 3-kamerappartement. Het appartement wordt deels gestoffeerd opgeleverd en is voorzien van een lichteiken pvc-vloer, afgewerkt met witte plinten. De wanden zijn voorzien van glasvliesbehang en zijn afgewerkt in een lichte witte tint.

Het appartement is verder voorzien van een luxe keuken en badkamer. In de keuken treft u een composiet werkblad, koelkast, vriezer, vaatwasser, elektrische kookplaat en combimagnetron. De badkamer is afgewerkt met een wastafel, spiegel inclusief verlichting, elektrische handdoekradiator, douchewand, draingoot, thermostaatkraan, douche en (tweede) toilet. De taupe kleurige tegels maken de badkamer helemaal af. Aan de voorzijde van de woning treft u bij binnenkomst aan de linkerkant de hoofdslaapkamer. Aan de rechterzijde treft de  tweede (slaap)kamer. In deze ruimte heeft u achter gesloten deur de mogelijkheid om een wasmachine te plaatsen. De woonkamer is voorzien van een ensuite kamer met sfeervolle deuren. In deze ruimte kunt u een leuke eethoek of zithoek creëren. Vanuit de beide ruimtes stapt u zo uw balkon op. Het balkon is gelegen op het noordoosten. 

De woning is volledig uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarming en koelingssysteem wat werkt op een warmtepompinstallatie. Er is dus geen gas in de woning. In de servicekosten zit een voorschot van het warme water en de verwarming inbegrepen. De woning is gerealiseerd met duurzame materialen en voor het project is een groen certificaat afgegeven.

** LET OP ** De Klok 411 wordt (deels) gestoffeerd verhuurd. Het appartement is voorzien van een licht eiken pvc-vloer, plinten en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang met sauswerk. Deze stoffering is door verhuurder aangebracht in de woning. Deze woning is nog niet eerder bewoond geweest. De huurprijs van de woning is inclusief de prijs voor de stoffering. U kunt er ook voor kiezen om de stoffering af te kopen bij ingang van de huur. Indien u kiest voor het afkopen van de stoffering zal de huurprijs lager worden. Voor de voorwaarden en exacte prijzen kunt u contact opnemen met het makelaarskantoor.

Calla biedt luxe, wooncomfort en vrijheid

Wonen in servicecomplex Calla in Rijnsburg verzekert u van maximale vrijheid om uw leven zo in te richten opdat u er optimaal van geniet. Trefwoorden: ongedwongen en onbezorgd. Uiteraard woont u hier in luxe met volop wooncomfort. Maar verder bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit wellness, fitness, zwembad, sauna, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, wasserette, biljarten, kookcursussen, huisbioscoop, klaverjassen, excursies, zorg et cetera. De basis: wonen in luxe en comfort. En met de extra’s van Calla kleurt u uw leven plezierig naar eigen wens in. Niets hoeft, alles mag! Dat woont zalig!

Verkoeling in de zomer - verwarming in de winter

Uw appartement heeft op ieder tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. De woning is aangesloten op de collectieve warmtepompinstallatie. Deze zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel is in de zomer, zelfs als het buiten meer dan 30 graden is. In de winter biedt de installatie verwarming. Ook is de woning voorzien van een vloerverwarming en -koeling.

Ligging

In de omgeving van Rijnsburg kunt u heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen.  Met de fiets bent u zo in omliggende dorpen als Valkenburg, Katwijk aan Zee en Noordwijk. Calla is een optimale plek om te genieten van zon, zee en strand. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur in Leiden of het centrum van Den Haag.

Zo ziet een ingerichte woning eruit!
Specificaties woning
Specificaties Calla
Mogen wij u rondleiden?
De Raad Makelaars | Wonen in Calla
De Raad Makelaars
Bekijk de video over Calla

Neem direct contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Scroll naar top